De ideale laptop tas en sleeves

Gepubliceerd door zakelijkenactueel op

Het vervoeren van je laptop dat doe je gemakkelijk en veilig, maar zonder een passende tas of sleeve is dat best lastig. Waar let je op bij de aankoop van een laptoptas of sleeve? Waar moet het aan voldoen? Een goede laptoptas beschermd je laptop tijdens het reizen en voelt comfortabel aan op de rug, schouders of in de hand. Maar we gaan het natuurlijk verder uitzoeken.

Het formaat

Bij het zoeken naar een geschikte laptoptas of sleeve begint alles bij het schermformaat van de laptop. Het aantal inches van je laptop geven de diagonale maat van de laptop aan, dit is bepalend voor de afmetingen van de laptoptas of sleeve. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 12 inch voor laptops en tablets tot 17.3 inch voor de grootste laptops.

Het gewicht

Tegenwoordig zijn de meeste laptops van licht gewicht. Super fijn, maar doe jezelf een plezier en koop dan ook een tas die niet te zwaar is. Anders ben je nogmet een zware tas onderweg. Laat staan de oplader, muis en andere spullen die je mee wil vervoeren. Een laptopsleeve is bijvoorbeeld lichter van gewicht dan een laptoptas of een rugzak.

Naast dat een laptoptas je laptop moet beschermen, is het ook belangrijk dat de tas stijlvol en praktisch is zodat die voor elke gelegenheid gebruikt kan worden. Leer is duurzaam, van hoogstaande kwaliteit en straalt zakelijkheid uit. Van een leren laptoptas heb je jarenlang plezier.

Multifunctioneel

Een tas van Plevier is voorzien van een ruim laptop vak waarin uw laptop past. De multifunctionele vakken zorgen ervoor dat er genoeg opbergruimte voor de kabels, mobiele telefoon, pennen, visitekaartjes, USB-sticks of andere documenten is. De ruime ritsen zorgen voor een goede afsluiting. De tassen worden geleverd met schouderband, voorzien van een comfortabele schouderpad wat aangenaam is voor de schouders.

Vergeet niet om de tas ook goed te onderhouden. Een onderhoudsspray verzorgt, beschermt en verfrist de tas. Spray de tas direct na aankoop 2 keer goed in. Dit zorgt voor een beschermende laag tegen regen en vuil. Het is verstandig om dit elke twee maanden te herhalen.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *